FL z

Ayurvedische Massage: Reacties

“Een jaar geleden kreeg ik het advies iets te gaan doen waardoor ik meer in mijn lichaam zou komen… Ik koos toen voor deze vorm, waarvan ik in de eerste instantie niet het idee had dat dit zoveel voor mij zou kunnen betekenen. Inmiddels laat ik mij wekelijks 1,5 uur masseren met warme olie en is dit het moment van de week waar ik echt naar uit kijk! Wat ik zo fijn vindt aan deze massage is dat mijn lichaam zich op diep niveau ontspant en ik hierdoor alles kan loslaten. Na de massage voel ik mij altijd weer ‘aan een stuk’ en gaat mijn energie weer stromen…”
B. van Poppelen, biofotonen therapeute, 35 jaar

“Van nature blik ik vooruit en leef ik naar de toekomst. De massage leert mij om me over te geven aan het moment. Ik val steevast in een diepe slaap, maar blijf alert op mijn omgeving. Ik voel het als een weldaad voor mijn lichaam en geest.”
Anthonie van Zalk, business development manager, 43 jaar

”Ik kom al 2 jaar bij Saskia voor ayurvedische massages. Voor mij is het meer dan alleen een massage die ze geeft, ze zorgt voor mijn complete welzijn. Dat betekent dat ik niet alleen een massage krijg maar ook zinvol & gezond advies, een goed gesprek, lekkere thee en vriendschap. Zij is een eerlijke, echte vrouw en die je helemaal verzorgd. Ze houdt haar vak heel goed bij, zij is inventief, dus voel ik me na de massage herboren!”
Sara Nunez-Garcia, medicinal chemist, 30 jaar

“Ooit ben ik door een goede vriendin naar Saskia doorverwezen onder de vermelding dat ik er geen spijt van zou krijgen. Dat is dan ook precies zo uitgekomen. Het mooie aan Saskia is haar persoonlijke aandacht. Dat voel je doorwerken in de massage. Ik kan Saskia van harte aanbevelen en schrijf deze referentie dan ook met veel genoegen. Voor de prijs moet u het zeker niet laten, want ik heb haar al vele malen gezegd dat ze veel meer moet vragen!”
Piet Jansen, ondernemer, 40 jaar

“Al heel lang heb ik fibromyalgie, een reumatische aandoening met veel pijn in de spieren, kapsels en banden wat gepaard gaat met extreme vermoeidheid. Saskia geeft mij een keer in de maand een massage met warme olie en gebruikt diverse technieken, waaronder de Ayurvedische. Maar vooral, zij werkt op haar liefdevolle intuïtie en juist dát maakt haar massage zo diep werkend. Voor mij betekent het doorstroming, doorbloeding en energie in mijn lichaam. Het doet mij zo’n goed!”
S.M., 59 jaar

"Ik had niet gedacht dat het me
zoveel zou brengen ..."
 © 2008-2018 Soul Shine & Kahlo Webdevelopment. Fotografie Emmely van Mierlo