FL z

Interessante links

Hieronder verwijs ik je graag door naar enkele websites waar ik zelf heel enthousiast over ben. Deze wil ik graag met je delen.

Ontdek je natuurlijke talenten en unieke potentieel
Het startprogramma Puur jij! richt zich op het ontdekken van wat jou uniek maakt. Je krijgt een exact en compleet beeld van jouw natuurlijke talenten én het specifieke potentieel wat hierachter verborgen zit.
www.enchante.nl

Gezonde lichaamsbeweging: Raynetics
Raynetics: the art of body maintenance. Bij de sportschool Fit2Fit aan het Rembrandtplein in Amsterdam geeft Raimondo Fornoni sportlessen waarin het draait op lichaamsreconstructie via kracht, lenigheid en coördinatie die op een muzikale manier met elkaar in verbinding worden gebracht.
www.raynetics.nl

Transformatieve Yoga
Yogacentrum Sai Mithra in Amsterdam biedt een unieke combinatie van hathayoga-asana’s (lichaamshoudingen), bewustwording van de chakra’s (energiecentra), meditatie, mantrayoga (zingen) en ontspanning. Door yoga te beoefenen kan bewustwording en transformatie plaatsvinden.
www.saimithra.nl

Tai Chi door Master Shi Dan-Qiu
Traditionele vorm van beoefening van Tai Chi. Deze Chinese wijze van Martial Arts wordt gegeven door de Chinese leraar Dan-Qiu. Hij heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de beoefening van Tai Chi.
www.neigong.nl

Ayurveda webshop
Maharishi Ayurveda is wereldwijd hét merk voor gecontroleerde kwaliteit en de zuiverheid van originele ayurvedische producten.
www.ayurveda.nl

Kahlo Webdevelopment & Design te Hapert (Brabant)
Het bureau Kahlo Websites heeft deze website ontworpen.
De specialist op het gebied van internet en design.
www.kahlowebsites.nl

Fotografie
Alle foto´s op deze website zijn gemaakt door Emmely van Mierlo.
www.emmelyvanmierlo.nl

Als je honderden mensen
niet kunt helpen,
help er dan ééntje
 © 2008-2018 Soul Shine & Kahlo Webdevelopment. Fotografie Emmely van Mierlo