FL z

Korting op cadeaubon!

Wil je iemand origineel verrassen tijdens de feestdagen? Of gewoon jezelf verwennen? Dit kan met een cadeaubon van Massagepraktijk Soul Shine in Zaltbommel voor een Ayurvedische massage of een Voetreflexmassage (met hoofdmassage). Koop je deze tot en met 31 december 2014, dan geef ik je € 7,50 cadeau. De cadeaubon is 1 jaar geldig. Op deze manier wil ik je hele fijne feestdagen toe wensen en alvast een gezondheid, ontspannen en mooi 2015!

Korting door 1-jarig bestaan in Zaltbommel!

Massagepraktijk Soul Shine zit vanaf juli precies 1 jaar in Zaltbommel! Om dit te vieren geef ik heel de maand juli € 10,- korting op een Ayurvedische massage of op een voetreflexmassage. Voor de Ayurvedische massage (ontspanningsmassage) wordt het hierdoor € 50,- voor 1 ½ uur en voor de voetreflexmassage € 40,- voor 1 uur. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan even een mailtje naar saskia@soul-shine.nl met de vermelding van deze korting.

Wereld Reflexologie Week 2013

Ter ere van deze week geef ik EUR 5,- KORTING op een voetreflexmassage of op een hoofd- & voetreflexmassage, als je binnen nu en zaterdag 28 september belt om een afspraak te maken.

De week van 23 tot en met 28 september is door de International Council of Reflexologists uitgeroepen tot ‘Wereld ReflexologieWeek’. Wereldwijd zullen in die week duizenden (voet)reflexologen geïnteresseerden op allerlei manieren kennis laten maken met de ‘helende kunst van het werken met Lees verder =>

Volg Soul Shine Massagepraktijk op Facebook!

Voor mijn laatste nieuws kun je ook terecht op Facebook: 
Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan.
 
 


Puur jij! ontdek je natuurlijke talenten en unieke potentieel

Naast mijn massagepraktijk geef ik o.a. ook het programma Puur jij!

Dit 7-daagse programma richt zich op het ontdekken van wat jou uniek maakt. Je krijgt een exact en compleet beeld van jouw natuurlijke talenten én het specifieke potentieel wat hierachter verborgen zit.

Wil je zelf ervaren hoe we uniek potentieel boven water halen? Kom dan naar één van de kennismakingsavonden. Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via: saskia@enchante.nl of 06 42 687 Lees verder =>

Massagepraktijk Soul Shine is verhuisd naar Zaltbommel

Massage Zaltbommel? Er is een nieuwe massage praktijk in Zaltbommel bij: Soul Shine. Dus heel graag tot ziens in mijn nieuwe praktijk.
Gezonde groeten, Saskia van Helvoirt


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/soul-shine-massage.nl/httpdocs/wp-content/themes/KahloWebsites2/index.php:103 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/soul-shine-massage.nl/httpdocs/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /var/www/vhosts/soul-shine-massage.nl/httpdocs/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/vhosts...') #2 /var/www/vhosts/soul-shine-massage.nl/httpdocs/index.php(17): require('/var/www/vhosts...') #3 {main} thrown in /var/www/vhosts/soul-shine-massage.nl/httpdocs/wp-content/themes/KahloWebsites2/index.php on line 103