FL z

Saskia van Helvoirt

Ik ben Saskia van Helvoirt (1979) en heb vanaf 2006 een praktijk aan huis voor massages. Daarnaast ben ik eigenaar van Enchanté waarin het startprogramma Puur jij! centraal staat. Dit is een 14-daags programma wat zich richt op wat jou uniek maakt. Hierin ontdek je jouw natuurlijke talenten en het unieke potentieel wat hierachter verborgen zit.

Als masseur is mijn benadering holistisch en werk ik vanuit gevoel en intuïtie. Ik probeer zoveel mogelijk rust en veiligheid te creëren, zodat de massage vanuit ontspanning en overgave ontvangen kan worden. Hierin staan aanwezigheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht bij mij centraal.

Massage vind ik een mooie en fascinerende vorm om te werken aan gezondheid, welzijn en de kwaliteit van leven. Mensen helpen in contact te komen en te blijven met zichzelf is mijn belangrijkste drijfveer voor het geven van massages.

Daarnaast betekent het geven van massages voor mij dat ik me meer in balans, beter in mijn vel en gezond voel. Tevens draagt het voor mij daadwerkelijk bij aan mijn ervaring van geluk en welzijn. Ik wil deze ervaring graag met anderen delen!

 

Gevolgde opleidingen en cursussen
Ik werk met verschillende technieken die ik me eigen heb gemaakt via onderstaande cursussen.

2004 Cursus ‘Klassieke massage’

2004 – 2005 Jaaropleiding ‘Ayurvedische massage’

2005 Intensieve cursus ‘Ayurvedic, Shiatsu & Healing massage’ deel 1

2006 Intensieve cursus ‘Ayurvedic, Shiatsu & Healing massage’ deel 2

2007 Cursus ‘Voetreflexmassage’

2009 Cursus ‘Rebalancing’

2009 – 2012 Diverse terugkomdagen ‘Ayurvedic, Shiatsu & Healing massage’

2013 Cursus Chi Neng Qigong door Lu en Wang Lingling

2016 Indian Head Massage

 

Aanwezigheid, vertrouwen en
persoonlijke aandacht
staan bij mij centraal
 © 2008-2018 Soul Shine & Kahlo Webdevelopment. Fotografie Emmely van Mierlo